Цената за доставка зависи от избрания начин за това, както следват:

  • до посочен от вас адрес с куриерска компания ЕКОНТ – 9.50 лв
  • до избран от вас офис на куриерска компания ЕКОНТ – 8.00 лв

При направена поръчка на стойност 150 лв или повече доставката е безплатна за територията на Република България.

Направени и приети поръчки до 13:00 часа в работен ден се изпълняват в същия ден и се доставят на следващия работен ден. (напр., ако направите поръчка в понеделник (работен ден) до 13:00 часа, поръчката ще бъде при вас във вторник).

Направени и приети поръчки след 13:00 часа в работен ден се изпълняват на следващия работен ден.

През работни дни обичайните часове на доставка са в периода от 9:00 до 17:30 часа.

Продуктите, изработени по поръчка се изпращат в срок от 7-10 работни дни, необходими за изработването им.

Направени поръчки в неработен ден се приемат и изпълняват в първия работен ден, следващ неработния ден.

По изрично искане от ваша страна е възможна доставка в събота, като тя ще бъде изпълнена от куриер в периода между 9:00 и 13:00 часа.

При невъзможност за доставка по причина, за която отговаряте вие (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на куриера в посоченото време), поръчката ви ще бъде върната при нас, за което ще ви уведомим своевременно по електронната поща. Всички направени разходи са изцяло за ваша сметка.

В срок до 14 дни от датата на доставка на поръчаните продукти можете да ги върнете при следните условия:

  • продуктът е в оригиналната си опаковка, която е ненарушена и няма зацапване по нея;
  • продуктът е придружен от фактура (ако сте заявили издаване на такава), касов бон или разписка за платен наложен платеж (НП) чрез пощенски паричен превод (ППП) (изисквайте със заплащане на вашата поръчка на куриер да получите своята разписка за платен НП чрез ППП);
  • разходите по връщане на продукта са за ваша сметка. Дружеството не приема и не заплаща върнати продукти, изпратени с наложен платеж!
  • изпратите ни уведомление по електронен път с изрично описано желание за връщане на продукти и точното им описание.

При изрично и пълно изпълнение на посочените по-горе условия, Дружеството ще възстанови пълната сума на върнатите продукти, с изключение на направените от вас разходи за доставка (ако такива са направени), както и на разходите за връщане и замяна на продуктите – всички куриерски такси за връщане и/или повторно изпращане се заплащат от вас.

Продуктите, които Дружеството предлага на своите клиенти са стоки, изработени по поръчка или явно персонализирани. Те могат да бъдат върнати, само ако не са изработени по дадените критерии. При потвърждение на поръчка, вие давате конкретни изисквания /снимка, лого, картинка, тапет, колаж, текст и т.н./ за изработване на персонализиран продукт, който не може в последствие да бъде предложен на друг клиент.

В случай, че върнатите продукти не отговарят на условията за връщане ще бъдете уведомени. В този случай, можете да изберете продуктите да бъдат доставени обратно до вас за ваша сметка. Ако откажете, Дружеството си запазва правото да задържи върнатите продукти, както и платената сума за тях.

С пълния текст на условията за пазаруване можете да се запознаете на тази страница.

Последна актуализация: 15.01.2024