Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между „Дизайн Вет“ ЕООД, и вас като потребител на услугите, предлагани на www.egoteprovoco.eu (Уебсайт).

Използвайки услугите, предоставяни в Уебсайта, вие декларирате, че сте се запознали с настоящите общи условия и се съгласявате да бъдете обвързани с тях. В случай, че не сте съгласни с някое или всички условия, моля, не ползвайте услугите, предоставяни в Уебсайта и преустановете достъпа до интернет страницата.

Уебсайтът е изключителна собственост на „Дизайн Вет“ ЕООД (Дружество) със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, район Лозенец, жк „Хладилника“, бул. „Черни връх“ №75.

Достъпът до Уебсайта позволява да се информирате за нашите продукти и техните характеристики, цени и условия за доставка без да предоставяте информация за вашата самоличност.

Продуктите, предлагани от Дружеството се продават директно от него и могат да бъдат поръчани по следните начини:

 

Поръчване на продукти чрез електронен магазин в уебсайта

Продуктите се считат за заявени след попълване и изпращане на формуляр (заявка) за поръчка в Уебсайта с включена информация за получателя – начин на доставка, телефон и електронен адрес за връзка, вид и брой на заявените продукти.

За да направите поръчка трябва да сте пълнолетен гражданин и да предоставите данните, посочени по-горе. Поръчки се приемат 24 часа в денонощието, също и в почивни дни и в дни на официални празници.

Направените поръчки се изпълняват единствено в работни дни, според необходимия срок за изпълнение на съответните артикули.

Дружеството си запазва правото да не обработва поръчки, когато те са непълни или неточни, или продуктите вече не са на разположение (в наличност). В тези случаи, ще ви информираме чрез електронно съобщение, че изпълнението на заявената поръчка не е възможно, като посочим мотивите си за това. Ще ви информираме за липсата на поръчаните продукти в рамките на десет (10) дни, от деня в който вашата заявка е получена.

При първа поръчка ще получите обаждане от нас за потвърждение на информацията, заедно с потвърждение на електронната поща. За всяка следваща поръчка ще получавате единствено потвърждение по електронната поща.

С натискане на бутона „Изпрати поръчката“ вие приключвате своята поръчка и сключвате договор за покупко-продажба от разстояние на поръчаните артикули с Дружеството, като се съгласявате да заплатите съответната цена. Нашата система ще създаде автоматично потвърждение за поръчката и ще го изпрати на посочения от вас електронен адрес.

Поръчката на продукт/и през Уебсайта представлява договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

Отговорността за всички действия, извършени от името на клиент чрез въвеждане на неговите данни се носи от лицето, чийто данни са посочени. Дружеството не носи отговорност за неоторизирано използване на вашите лични данни от трети лица.

С направена и изпратена поръчка чрез Уебсайта, чрез лично съобщение във Фейсбук и Инстаграм или директно чрез електронна поща, Дружеството приема, че сте прочели и се съгласявате с тези Общи условия за пазаруване.

Цени

Всички цени, посочени на сайта са крайни в български лева. Цените на продуктите подлежат на промени. Необходимо е да проверите крайната цена на продажба преди да направите своята поръчка към Дружеството, без значение от избрания начин за поръчване.

Цените на продуктите НЕ включват цената за доставка.

Кодове за отстъпка

Кодовете за отстъпка са персонализирани кодове, които ви позволяват да се възползвате от отстъпки при покупки чрез Уебсайта. Кодовете за отстъпка не могат да се обменят за тяхната парична равностойност при никакви обстоятелства.

Плащания

Плащанията се извършват в български лева в брой с наложен платеж чрез пощенски паричен превод (ППП). Всички плащания се правят при получаване на доставката от куриера.

Цената за доставка зависи от избрания начин за това, както следват:

  • до избран автомат, офис или ваш адрес с куриерска компания СПИДИ – според изчисленото в момента на завършване на поръчката.
  • до посочен от вас адрес с куриерска компания ЕКОНТ – 11 лв.
  • до избран от вас офис на куриерска компания ЕКОНТ – 8.00 лв.

Направени и приети поръчки до 13:00 часа в работен ден се изпълняват в същия ден и се доставят на следващия работен ден. (напр., ако направите поръчка в понеделник (работен ден) до 13:00 часа, поръчката ще бъде при вас във вторник).

Направени и приети поръчки след 13:00 часа в работен ден се изпълняват на следващия работен ден.

През работни дни обичайните часове на доставка са в периода от 9:00 до 17:30 часа.

Продуктите, изработени по поръчка се изпращат в срок от 7-10 работни дни, необходими за изработването им.

Направени поръчки в неработен ден се приемат и изпълняват в първия работен ден, следващ неработния ден.

По изрично искане от ваша страна е възможна доставка в събота, като тя ще бъде изпълнена от куриер в периода между 9:00 и 13:00 часа.

При невъзможност за доставка по причина, за която отговаряте вие (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на куриера в посоченото време), поръчката ви ще бъде върната при нас, за което ще ви уведомим своевременно по електронната поща. Всички направени разходи са изцяло за ваша сметка.

В срок до 14 дни от датата на доставка на поръчаните продукти можете да ги върнете при следните условия:

  • продуктът е в оригиналната си опаковка, която е ненарушена и няма зацапване по нея;
  • продуктът е придружен от фактура (ако сте заявили издаване на такава), касов бон или разписка за платен наложен платеж (НП) чрез пощенски паричен превод (ППП) (изисквайте със заплащане на вашата поръчка на куриер да получите своята разписка за платен НП чрез ППП);
  • разходите по връщане на продукта са за ваша сметка. Дружеството не приема и не заплаща върнати продукти, изпратени с наложен платеж!
  • изпратите ни уведомление по електронен път с изрично описано желание за връщане на продукти и точното им описание.

При изрично и пълно изпълнение на посочените по-горе условия, Дружеството ще възстанови пълната сума на върнатите продукти, с изключение на направените от вас разходи за доставка (ако такива са направени), както и на разходите за връщане и замяна на продуктите – всички куриерски такси за връщане и/или повторно изпращане се заплащат от вас.

Продуктите, които Дружеството предлага на своите клиенти са стоки, изработени по поръчка или явно персонализирани. Те могат да бъдат върнати, само ако не са изработени по дадените критерии. При потвърждение на поръчка, вие давате конкретни изисквания /снимка, лого, картинка, тапет, колаж, текст и т.н./ за изработване на персонализиран продукт, който не може в последствие да бъде предложен на друг клиент.

В случай, че върнатите продукти не отговарят на условията за връщане ще бъдете уведомени. В този случай, можете да изберете продуктите да бъдат доставени обратно до вас за ваша сметка. Ако откажете, Дружеството си запазва правото да задържи върнатите продукти, както и платената сума за тях.

Дружеството обработва всички лични данни в съответствие с изискванията на Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679, приложимото право на Европейския съюз и законодателство на Република България относно защитата на личните данни.

Данните ще бъдат използвани единствено за предоставяне на желаната от вас услуга.

Запознайте се с нашата Политика за поверителност.

Домейнът egoteprovoco.eu, текстовото и визуално съдържание на сайта, търговската марка Ego Te Provoco, дизайнът на продуктите Ego Te Provoco са изключителна собственост на Дружеството и са защитени от българските и международни приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Използването на услугите и на Уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.  Всяко използване на посочените обекти на интелектуална собственост може да се извършва единствено и само с предварителното писмено съгласие от Дружеството.

Последна актуализация: 19.06.2024